Jo convisc

Amb els col·lectius de la seguretat vial més vulnerables...
...amb ciclistes
  Perquè és més que una alternativa sostenible en els desplaçaments de la nostra ciutat, és una forma de vida. Conviu amb ells prestant especial atenció als passos de ciclistes, carrils bici i ciclocarrers. La bicicleta és un vehicle i com a ciclista, has de respectar les normes de circulació.

...amb motoristes
Perquè quan puges a la moto tu eres la peça més fràgil. Conviu respectant-los en la via i com a motorista, considera el teu estat físic o les condicions meteorològiques, assegura't d'utilitzar correctament els elements de protecció i de fer-te visible, utilitzant peces reflectors.

...amb vianants
Perquè els vianants són les persones més vulnerables en la via pública, especialment els menors i els majors de 60 anys. Respecta com a conductor la seua prioritat, especialment en passos de vianants i conviu complint les normes de seguretat vial quan sigues tu mateix el vianant.

Conviu a Castelló

Amb cotxe, amb moto, bici o a peu, la convivència i el respecte garanteix el benestar de tots. #JoConvisc pretén fomentar la convivència entre els usuaris de l'entorn urbà implicats en la seguretat vial, especialment amb aquells col·lectius més vulnerables com ara els ciclistes, els vianants i els motoristes.

  Setmana Europea de la Mobilitat 2021

  Actualitat

  Coneix totes les notícies sobre seguretat vial y mobilitat sostenible a Castelló.
  Vegeu notícies

  Contacte

  Per a qualsevol informació contacte a través del següent formulari. En enviar aquest e-

  mail accepta les condicions referents a la política de privadesa contingudes en AVIS LEGAL.