Els camins escolars segurs i sostenibles tenen com a finalitat facilitar els desplaçaments segurs per itineraris assenyalats i adaptats a l’alumnat que cada dia acudeix a peu al seu centre escolar.

Per a garantir l’èxit d’aquesta iniciativa orientada a millorar la seguretat en els desplaçaments dels i les escolars, fomentar la seua autonomia i sensibilitzar sobre la necessitat de dur a terme una mobilitat sostenible, és necessària també la col·laboració dels majors.

El col·lectiu infantil és un dels més vulnerables pel que a seguretat vial es refereix, per la qual cosa els camins escolars suposen un dels principals focus d’atenció per a vehicles i vianants.

Mares i pares, professorat, administració local, agents de mobilitat, comerços i conductors han de ser coneixedors i partícips d’aquesta iniciativa educativa ja que és responsabilitat de tots i totes garantir la seguretat i el desenvolupament educatiu de la nostra ciutadania, especialment dels xiquets i xiquetes de la nostra ciutat.

Al llarg d’aquesta campanya anirem incorporant més informació sobre aquest programa, coneixeràs més informació sobre els itineraris disponibles de Camins Escolars Segurs i Sostenibles i sobre els centres educatius adherits.

Descarrega díptic

Centres educatius adherits

C.E.I.P CARLES SALVADOR

[Descarrega projecte C.E.I.P Carles Salvador]

C.E.I.P CENSAL

C.E.I.P JAUME I

C.E.I.P MANEL GARCIA GRAU

C.E.I.P VICENT MARÇÀ
C.E.I.P ILLES COLUMBRETES