Què és la Setmana Europea de la Mobilitat?

La Setmana Europea de la Mobilitat és una iniciativa sorgida per a promocionar bones pràctiques de mobilitat sostenible entre les ciutats europees adherides. Se celebra del 16 al 22 de setembre i el 22 és el Dia Europeu sense Cotxes.

Si eres empresa, ONG o qualsevol altre grup d’interés, suma’t a la Setmana Europea de la Mobilitat i participa amb les teues accions de mobilitat al llarg de l’any.

Mobilitat Sostenible, saludable i segura

El tema triat per la Comissió Europea per a la campanya d’aquest any 2021 és “Mobilitat sostenible, saludable i segura” i el lema de la campanya és “Per la teua salut, mou-te de manera sostenible“.

La Comissió Europea ha volgut posar el focus en la salut, tant física com mental, vinculada amb les maneres de desplaçar-se de manera sostenible pels nostres municipis.

Tu fas possible el canvi cap a una mobilitat més respectuosa per a una ciutat més sostenible.

Descàrrega Programació SEM21

Si vols participar en algun dels esdeveniments organitzats durant la Setmana de la Mobilitat 2021, emplena el formulari amb les teues dades i indica en el text l’esdeveniment al qual t’interessa participar, nom i cognom y telèfon.  Ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua inscripció.