Què és?
Es tracta d’una iniciativa que consisteix que la ciutadania interessada col·labore per a transformar temporalment estacionaments en zona blava en espais de PARK(ing) o àrees verdes públiques temporals. La iniciativa va nàixer en la ciutat de Sant Francisco, Estats Units, l’any 2005 i actualment s’ha convertit en un esdeveniment urbà de celebració a escala mundial.

Quin és el seu objectiu?

Reivindicar l’espai públic per a la ciutadania d’una forma divertida i original i, al mateix temps, fomentar una mobilitat sostenible.

Com ho farem?

Per a açò, es disposaran d’una sèrie de places de pàrquing d’ús públic situades en el carrer Navarra de Castelló en la qual els diferents comerços adherits podran deixar volar la seua imaginació decorant-les o realitzant activitats a l’aire lliure.

Quan?

L’esdeveniment se celebrarà el dissabte 23 de setembre al llarg del carrer Navarra de Castelló, amb horari de 9 h a 14 h.
*Es tracta d’una activitat orientada a sensibilitzar al públic del carrer sobre la necessitat de fomentar la mobilitat sostenible, per tant, no està permès utilitzar amb finalitats lucratives la plaça de pàrquing reservada per al concurs “PARK(ing) Day 2017”.

PARK(ing) Day 2017: participa cafeteria Zucchero Bakery, Llibreria Re-Read, Espacio Estético, Fundació F2e Eficiència Energètica i l’artista Arttere.

Concurs 

Un jurat format per representants de l’administració local i professionals del sector de la mobilitat determinarà, al llarg de la jornada, el comerç guanyador de el “PARK(ing) Day 2017” atorgant-li un premi de 100€. Els criteris a considerar per part del jurat seran:

  • Originalitat i creativitat
  • Incorporació d’elements *sensibilizadores que fomenten la mobilitat sostenible

Com m’inscric?

L’adhesió a el “PARK(ing) Day” és totalment gratuïta per als comerços de Castelló. Es disposarà d’un nombre limitat de places de pàrquing per a la seua realització.

Per a poder inscriure’s a el “PARK(ing) Day 2017” serà necessari enviar un e-mail a info@seguretatvial.castello.es indicant:

  • Nom de l’empresa
  • Dades del representant legal
  • Correu elèctronic i telèfon de contacte

Esperem la teua participació!

Guanyadores del PARK(ing) Day 2017: Llibreria Re-Read i Arttere.