Què és la Setmana Europea de la Mobilitat?

La Setmana Europea de la Mobilitat és una iniciativa sorgida per a promocionar bones pràctiques de mobilitat sostenible entre les ciutats europees adherides. Se celebra del 16 al 22 de setembre i el 22 és el Dia Europeu sense Cotxes.

Si eres empresa, ONG o qualsevol altre grup d’interés, suma’t a la Setmana Europea de la Mobilitat i participa amb les teues accions de mobilitat al llarg de l’any. Més informació en www.mobilityweek.eu/mobility-actions.

Mix and Move!

El tema escollit enguany, Combina i Mou-te, ens anima a combinar diferents modalitats de transport per a realitzar un mateix recorregut. Per què no agafem el bus per a anar fins al centre, la bicicleta per a arribar a la platja o anem caminant per a fer les compres?

Introduir la multimodalitat en el nostre dia a dia suposa la incorporació de nous mitjans de transport menys contaminants i més assequibles i saludables per a la ciutadania.

Castelló registra diàriament milers de desplaçaments urbans: a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle privat. Revisa els teus itineraris, combina mitjans i utilitza les opcions més sostenibles.

Tu fas possible el canvi cap a una mobilitat més respectuosa per a una ciutat més sostenible.